Paardenfotosessie

Wilt U leuk samen met uw paard op de foto dan kunt u me benaderen voor een fotoshoot. Ik verzoek u dan altijd uit te kijken naar een mooie locatie of ik kan eventueel een locatie aan u voorstellen. Namelijk hoe mooier de locatie, hoe mooier de foto’s. Denk hierbij aan een bloeiende tuin, een natuurgebied, een water/ven, een zandverstuiving of een combinatie hiervan.

Een fotoshoot bestaat normaal gesproken uit twee delen.

-Het portretgedeelte.

Bij het portretgedeelte maak ik foto’s van U en uw paard samen (diverse poses) en hoofd- en standfoto’s van het paard. Blackfoto’s behoren ook tot de mogelijkheden mits de accommodatie het toelaat. Natuurlijk kunt U zelf ook aangeven hoe U uw paard het liefste op de foto ziet.

-Het gedeelte onder het zadel (eventueel).

Na het portretgedeelte worden desgewenst nog foto’s onder het zadel gemaakt. Ook hiervoor geldt hoe mooier de achtergrond hoe mooier de foto’s.

Ik kies een selectie van de gemaakte foto’s en stuur deze via wetransfer naar u toe. 

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 a 1½ uur afhankelijk van de medewerking van het paard. Indien U nog rijfoto’s wenst duurt het iets langer. U dient zelf voor minimaal 1 (liefst 2) helper(s) te zorgen voor het afleiden van het paard en dergelijke.

Kosten: €65,-

Locatie naar keus of op voorstel.

35 foto's met professionele nabewerking, geleverd via WeTransfer. 

Tips


Een beetje babyolie op de neus en rond de ogen van uw paard kan het hoofd wat extra uitstraling geven. Dit resultaat kan ook bereikt worden met een (baby)oliedoekje. Vanzelfsprekend is dat U uw tuig netjes gepoetst hebt. Overweeg wat U mooier vindt: een hoofdstel of een halster. Een hoofdstel staat vaak wat netter dan een halster.

Vlecht uw paard eventueel van te voren in. Besteed ook aandacht aan uw eigen outfit. Een niet passende kleurencombinatie kan erg storen op de foto. Ook kunt U eventueel een keer wisselen van jasje of vestje. Dat zorgt voor variatie in de foto's.

In de zomer kunt U uw paard inspuiten met vliegenspray. Hierdoor blijft het paard rustiger waardoor het makkelijker foto's maken is.