Cees & Synaima.

Locatie: Gemeentehuis Breda & van der Valk Gilze.

Op 07-07-2017 was het DE DAG van Synaima en Cees. Wat was het prachtig. Op deze datum hebben ze elkaar twee keer het ja woord mogen geven.

Ik als tweede fotograaf was voornamelijk bezig met de bruidegom en alle gasten. Wat was het een mooie dag om van te genieten als fotografe. Wij begonnen thuis bij de bruidegom. Het was heerlijk, allemaal mannen, lekker nuchter en een ontspannen sfeer. Geen stress en geen haast. Tussendoor nog even een worstenbroodje, even een kleine fotosessie met de auto, EN WAT VOOR EEN! overal hadden wij lekker de tijd voor. 

Thuis aangekomen bij Synaima sprongen bij mij de tranen in mijn ogen. Wat een spanning tot de voordeur open gaat, en wat een mooie mensen allemaal die stonden te wachten op de grote entree van de bruid, echt een kippenvel momentje.

Na het Ja-woord in het gemeentehuis van Breda zijn we naar van de Valk hotel in Gilze gegaan om daar het feest te vervolgen. Daar werd tevens ook de 2e ceremonie gedaan op zijn Antilliaans. Ik heb er niet veel woorden voor maar ik weet wel dat ik kan zeggen, BIJZONDER MOOI. De liefde straalde eraf bij bruid en bruidegom, en bij vrienden en familie. Twee culturen, wat bijzonder, De uitbundigheid en temperament van de Antilliaanse familie, tegenover de ingetogen wat nuchtere kijk van de Nederlanders. En zo zijn Synaima en Cees ook, Wat vullen ze zich elkaar perfect aan.

Gefeliciteerd lieve Cees en Synaima.