Even voorstellen:

Leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn website. 

Ik ben Nathalie Pompe, 30 jaar oud en in mijn vrije tijd ben ik graag bezig met fotografie.

Dit is al vroeg bij mij begonnen, Als klein kind heb ik meegekregen dat mijn opa er altijd was met zijn fotocamera en filmcamera. Ook mijn vader heeft heel onze jeugd op foto vastgelegd. Overal waar wij naar toe gingen, ging de camera ook mee. Nu ben ik daar heel blij mee, want alle mooie herinneringen kan ik terugkijken op video en op foto's.

Tijdens mijn periode van feesten, uitgaan en dagjes weg met vrienden had ik altijd mijn camera bij. Toen ik ongeveer 19 jaar was heb ik van mijn eigen spaargeld mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht, de Nikon D3100.  Deze heb ik in de loop der jaren uitgebreid met verschillende lenzen.  Op dit moment fotografeer ik nog steeds af en toe moet deze camera maar heb daarnaast nu ook de Nikon D5600. Ik heb ik 2019 de NTI studie behaald voor digitale fotografie, en ben nu op het moment aan het verdiepen in de dierenfotografie. 

Onze lieve Luna, Daar is het allemaal mee begonnen. Fotogeniek is ze niet. want zodra ze de camera ziet draait ze haar koppie al weg. Maar wanneer we lekker naar het bos gaan of naar de vlaktes kan ik enorm genieten van haar enthousiasme en ziet ze de camera niet meer staan. Ook natuur-fotografie vind ik erg interessant, en dat doe ik overigens nog steeds erg graag. Mijn focus licht vooral bij het maken van foto's van huisdieren in de natuur. Maar ook ben ik graag bezig met paardenfotografie. Ik bewonder deze dieren namelijk echt. De kracht die ze uitstralen maar gelijk ook de rust. Ik geniet ervan!  Ook ga ik verschillende takken af van de paardensport om daar wedstrijden te fotograferen. Ik fotografeer het liefst op locatie en ben dan ook altijd op zoek naar de mooiste locaties in de omgeving van Breda/Prinsenbeek.  Ik wil graag dat het dier op zijn gemak is, en plezier heeft in de foto-sessie. Dit vind ik namelijk erg belangrijk, want wanneer iedereen er plezier in heeft en op zijn gemak is, is dit ook terug te zien in mijn werk.


Tarieven:

Mens & Dier Fotosessie.

 

Totaal prijs: € 85,-

+/- 1,5 uur fotosessietijd.

Locatie bespreekbaar.

35 foto's digitaal aangeleverd.

Professionele nabewerking.

 

Geef een fotosessie cadeau!

Het is een veelgehoorde vraag: wat geef ik cadeau?

Laat ik nou een heel leuk idee hebben: Geef een fotosessie cadeau!

Je kunt een persoonlijke cadeaubon door mij laten maken, zodat degene die het cadeau krijgt zelf kan bepalen wanneer de fotosessie gaat plaatsvinden.

Zo leuk om te doen! Het levert mooie herinneringen op met foto’s als aandenken.

Heel kostbaar en persoonlijk.